Plan snel en doeltreffend een spontane activiteit met Djubble

Plan snel en doeltreffend een spontane activiteit met Djubble

We kunnen er niet meer omheen. Ieder van ons besteedt heel wat tijd aan sociale media. Studies wijzen uit dat we gemiddeld drie uur per dag spenderen op Facebook. Zou het niet leuker zijn als we die drie uren gebruikten om ook daadwerkelijk sociaal te zijn? Djubble, een Europese startup, maakt dat mogelijk met een nieuwe app.

Djubble is een volledig gratis app die je sinds vandaag in de Google Play store gratis kan downloaden. De app laat je toe om heel snel af te spreken met vrienden. Mensen gebruiken steeds meer apps in het dagdagelijkse leven en daar speelt Djubble handig op in. Via push notifications en een simpele lay-out kun je snel en simpel al je contacten bereiken op een korte termijn. Je vrienden worden uitgenodigd en hoeven enkel naar rechts of links te swipen om een uitnodiging aan te nemen of af te slaan. Met een klik, niet meer of minder dan een share, kun je activiteiten met vrienden plannen.

De makers van Djubble zijn erg ambitieus. Ze willen van Djubble een even bekend begrip maken als 'delen' en 'liken'. "Djubble-it moet het derde grote begrip worden.

https://youtu.be/EwiXoqVg070