Pizza Hut serveert geen echte pizza volgens bejaarde Italianen in hilarische reclamespot

Pizza Hut serveert geen echte pizza volgens bejaarde Italianen in hilarische reclamespot

Pizza Hut bewijs dat het over een hoge dosis zelfspot bezit met deze hilarische reclamespot. In de "Taste of Now"-campagne neemt Pizza Hut zijn nieuwe pizza's (met honing Sriracha saus) naar Sorrento in Italië, waar ouderwetse Italianen hun eerlijke en nogal harde mening geven.

"This is not pizza." Dat is de algemene mening van de Italianen. Pizza Hut vroeg aan Alfonso, een knorrige, bejaarde Italiaan, of de nieuwe krokante pizzakorsten van Pizza Hut de smaak van pizza verbeteren. De Italiaan antwoordde kort maar krachtig: "No, no, not possible."

Toen duidelijk was dat Pizza Hut volgens de Italianen alles behalve pizza serveert, besloot de keten om de oudjes te laten proeven van andere ingrediënten uit dit tijdperk zoals EDM en de nieuwe mobiele bestelsite van Pizza Hut. Het resultaat was eenzelfde verbijsterde uitdrukking op de gezichten van de Italianen.

Uiteindelijk is er toch één man dapper genoeg om een hap te nemen van een Pizza Hut "pizza" en zegt: "Eigenlijk is het wel lekker," waarna zijn vrouw hem een corrigerende tik geeft en de Italiaan zichzelf nuanceert met: "Maar het is geen pizza."

https://www.youtube.com/watch?v=JzDaI5nsJ_k