Pippa Middleton bevallen van een zoon

Pippa Middleton bevallen van een zoon

Volgens haar woordvoerder, die met het Britse E!News sprak, verkeren zowel moeder als zoon in goede gezondheid. De naam van het jongetje, een stevig baasje van bijna vier kilogram droog aan de haak, is nog niet bekendgemaakt.

Geruchtenmolen op volle toeren

De 35-jarige Middleton is bevallen in St. Mary's Hospital in Londen, waar ook haar zus Kate beviel van haar drie kinderen George, Charlotte en Louis. Maandag hadden de betere paparazzi gespot dat Pippa arriveerde bij het ziekenhuis, waarop de geruchten dat Middleton bijna zou gaan bevallen volop losbarstten.

Afgelopen vrijdag was Middleton nog hoogzwanger te bewonderen op de bruiloft van de Britse prinses Eugenie. Ze werd bekend bij het grote publiek door haar knappe verschijning op de trouw van haar zus met prins William.

Getrouwd met multimiljonair

In april startten de geruchten dat Middleton, die werkt in het postorderbedrijf met feestartikelen van haar ouders, en haar man James Matthews in verwachting zouden zijn van hun eerste kindje. In juni bevestigde ze het nieuws door over haar zwangerschap te schrijven in haar fitnesscolumn in het tijdschrift Waitrose Weekend.

Middleton en Matthews trouwden in 2017. Multimiljonair Matthews vroeg Middleton in de zomer van 2016 ten huwelijk. Enkele jaren had het koppel al kortstondig een relatie, waarna Middleton drie jaar een relatie had met een bankier. Nadat deze relatie eind 2015 ten einde kwam, werden Middleton en Matthews steeds vaker samen gezien. Nu bekronen ze dus hun liefde met een eerste kind.