Pink razend op haar volgers: "Jullie zijn gewoonweg walgelijk"

Pink razend op haar volgers: "Jullie zijn gewoonweg walgelijk"

De 39-jarige zangeres van onder meer ‘Get the Party Started' en ‘What About Us' plaatste onlangs een foto op Instagram van zichzelf, haar twee kinderen en een pelikaan. Het zoontje van Pink had daarop geen pamper aan en dus was zijn geslachtsdeel zichtbaar, wat een storm aan reacties veroorzaakte.

Gedegouteerd

Pink, wiens echte naam Alecia Beth Moore is, was gedegouteerd door heel wat commentaren. Ze verwijderde daarop de foto en plaatste een gecensureerde versie van dezelfde foto online met een destructief bijschrift. “Er is iets ernstig mis met enkelen van jullie. Commentaar geven op het geslachtsdeel van mijn zoon? Over besnijdenis? Serieus? Zoals elke normale moeder op het strand had ik niet gemerkt dat hij zijn zwemluier had uitgedaan. Ik heb de foto verwijderd omdat jullie walgelijk zijn. Ik heb de reacties uitgeschakeld terwijl ik afkeurend mijn bedenkingen maak bij de toestand van sociale media en keyboard warriors. En de negativiteit die jullie in de levens van anderen brengen. Er is echt iets ernstig mis met jullie. Hier is een foto van een pelikaan die we gevangen en urenlang misbruikt hebben voor we het geslachtsdeel van een baby voor zijn gezicht hebben laten slingeren”, schrijft ze van zich af.

Pink is getrouwd met de Amerikaanse motorcrosser Carey Hart. Samen hebben ze een dochter en een zoon. Deze zomer komt ze naar Werchter.

https://www.instagram.com/p/BvrhONxhEni/