Pinguïn zoekt partner via online datingprofiel

Pinguïn zoekt partner via online datingprofiel

Spruce de pinguïn kreeg hulp van zijn oppassers: ze maakten voor hem een online datingprofiel aan op de applicatie 'Plenty of Fish'. Het beestje zwemt de hele dag rond en eet vis, maar op relationeel vlak heeft het diertje wat hulp nodig. Alle vrouwelijke pinguïns in het centrum zijn bezet en deze vrolijke zwemmers blijven partners voor het leven.

‘Single pinguïn zoekt een vrouwtje'

"Het zou leuk zijn voor Spruce om een vrouwelijke wederhelft te vinden om zijn tijd mee door te brengen. Dat is eens iets anders als zijn bewakers. Ik wil erop toezien dat Spruce het juiste meisje krijgt", zei verzorgster Sarah aan de Britse krant Dorset Echo. "De zoektocht naar potentiële partners bij andere Sea Life-centra bleek vruchteloos, dus dacht ik het is tijd om een stapje verder te gaan. Als dit diertje geen date kan krijgen, hoe moeten wij er dan ooit één scoren?"

Sarah beschreef Spruce op zijn profiel als een "single pinguïn op zoek naar een vrouwtje". Verder te lezen dat hij een liefhebber is van zeevruchten en zwemmen en dat hij fan is van bands als 'Reel Big Fish' en 'Noah and the Whale'. Ook schreef zijn verzorgster dat hij op zoek is naar een "partner voor het leven, waar hij kleine kuikens mee kan maken, want een gezin komt op de eerste plaats voor hem".