Piloten en kinesistes vallen het meest in smaak op Tinder

Ben jij een vrouwelijke kinesist en zit jij op Tinder? Dan is de kans dat je veel aandacht krijgt van de heren. Dames vallen dan weer massaal in zwijm voor piloten. Dat blijkt uit een onderzoek van de datingapp zelf. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Van november vorig jaar tot en met januari 2016 hield Tinder bij welke beroepen het populairst zijn. Meer bepaald telden ze hoe vaak gebruikers met een bepaald beroep naar rechts werden geswipet en aangemerkt werden als een potentiële match.

Wat blijkt? Vooral piloten zijn enorm gewild bij de dames, maar ook ondernemers, brandweermannen, dokters en tv- of radiopersoonlijkheden zijn enorm populair.

Als vrouw kun je rekenen op heel wat interesse als je een kinesiste, binnenhuisarchitecte, onderneemster, pr-medewerkster of lerares bent. Opvallend genoeg staan vrouwelijke modellen in de mannenlijst 'pas' op de achtste plek. Bij de dames staan mannelijke modellen zelfs op de tiende plek, slechts één plaatsje voor tandarts.

Imago

Tinder werkt hard om het imago van de datingapp te veranderen. Veel mensen denken dat het vooral wordt gebruikt in de zoektocht naar onenightstands, maar volgens de mensen achter de app ontstaan er ook veel langetermijnrelaties dankzij Tinder.

Foto Pexel