Philippe Geubels heeft geen tijd meer voor tv-werk

Philippe Geubels heeft geen tijd meer voor tv-werk

De voorbije twee jaar concentreerde Philippe Geubels zich vooral op tv-werk, maar met zijn nieuwe show ‘Bedankt voor alles' legt de komiek de focus terug op datgene waarmee alles begon: stand-upcomedy. Na ‘Droog' (2009), ‘Hoe moet het nu verder?' (2011) en ‘Made in Belgium' (2013) wordt dit zijn vierde theatertournee, die op 17 september begint in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen werkte hij al zo'n vijftig try-outs af in Vlaanderen. Dat Geubels nog niets aan populariteit heeft ingeboet, blijkt uit de ticketverkoop van zijn nieuwe show. Zelfs in Nederland is de helft van zijn voorstellingen al uitverkocht.

Voor Philippe Geubels begon alles in 2006. Intussen staat hij dus tien jaar op de planken. "Het wordt geen compilatie of 'best of' van de laatste tien jaar. Ik moet wél veel mensen bedanken, en daarom is de titel van de nieuwe show heel toepasselijk. Het is echt oprecht en niet cynisch. Ik ben een dankbaar mens, maar ik uit het niet altijd. Daarmee is dat opgelost. Ik wil mijn publiek bedanken voor de jarenlange steun en ga ook iemand persoonlijk bedanken in de show", zegt de man met de gladde knikker.

Als extra bedankje wil Geubels graag zijn fans trakteren. Iedereen die naar zijn nieuwste show komt kijken, krijgt een pintje Filou cadeau. En dit doet hij nog het hele jaar tot en met 31 december.

Foto AFP / K. Van Accom