Peuter imiteert modellenfoto's oom

Peuter imiteert modellenfoto's oom

Augie's moeder, Katina, is de grote zus van Aristotle en is verantwoordelijk voor deze heerlijke combinatie van een mannelijk model en een schattige peuter. Het begon een paar maanden geleden toen Augie niet in zijn t-shirt geraakte.

"Het beeld van hem met zijn t-shirt open en met blote borst liet me lachen omdat het leek alsof hij thuishoorde op een cover van een romantisch boek," vertelt ze tegen The Huffington Post. "Ik nam een foto en realiseerde me dan dat mijn broer Aris net zo'n foto heeft op zijn Instagrampagina dat volstaat met modellenfoto's."

Hilarische foto's

Sindsdien zoekt Katina naar de meest sexy foto's van Aristotle en toont ze wekelijks haar zoontje zijn beste imitatie van de foto's. Het internet is alvast fan van het duo, dat zo'n 23.800 volgers verzamelde.

Hoewel Katina haar broers modellenfoto's vaak lachwekkend vindt, is ze toch heel trots op wat hij heeft bereikt. "Sommige van zijn modellenfoto's zijn hilarisch, maar hij neemt zichzelf niet te serieus, wat ik apprecieer want ik geniet er zo van om de foto's na te doen met Augie," zegt ze. Hoewel plagerij tussen broers en zussen haast onvermijdelijk is, zijn wij alvast blij met de vorm dat het hier aanneemt.