Petitie gestart voor terugkeer McDreamy

Petitie gestart voor terugkeer McDreamy

"Dit is belangrijk, want je kan mensen niet zomaar tien jaar laten werken aan een personage om hem dan gewoon van het scherm te laten verdwijnen!", zo begon superfan Courtney Williams (27) haar pleidooi.

"Er zijn mensen die bloed en organen doneren om levens te redden en mensen die dokter willen worden, allemaal door deze televisieserie. En dan worden deze kijkers zo in de steek gelaten. Je hebt ons compleet verwoest!", gaat het verder.

Het is duidelijk: deze liefhebber van de Amerikaanse ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy' wil en zal de knappe McDreamy - Patrick Dempsey - terug zien schitteren. Om haar levenswens waar te maken, startte ze een petitie. Ze wil er Shonda Rhimes, de scenarioschrijver van de reeks, mee overtuigen.

Met de petitie wil ze duidelijk maken dat de dood van de uiterst aantrekkelijke dokter niet door de beugel kan. "Het is alsof je tegen jezelf zei: 'We maken hem sexyer dan ooit en dan... doden we hem!'. Je kan dit de trouwe fans niet aandoen!", klinkt het.

Heel dramatisch, dat wel. Maar het blijkt te werken. Ondertussen ondertekenden al bijna 85.000 fans de petitie.

Wat mevrouw Rhimes er precies op te zeggen heeft, is nog niet geweten. Benieuwd of ze de "President van Grey's Anatomy" terug tot leven zal brengen.