Pete Davidson steekt tirade af tegen filmende studenten: "Stelletje idioten"

Pete Davidson steekt tirade af tegen filmende studenten: "Stelletje idioten"

"Dit is echt fucked up. Dit is waarom de wereld er over 25 jaar niet meer is omdat jullie allemaal debielen zijn. En dat meen ik, stelletje idioten. Groei in godsnaam op. Er staat toch 'geen telefoons', hoe moeilijk kan het zijn? Dat betekent dat je je moet gedragen. Moet ik hier als politieagent optreden voor een stel 5-jarigen? Dit is gewoon fucking gênant", aldus een woedende Pete.

Studenten niet onder de indruk

"Wat een shit show was dit! Hij ging helemaal los omdat iemand zat te filmen. Hij noemde ons debielen en bitches en was waarschijnlijk boos omdat niemand om zijn grappen moest lachen. Dat was zo duidelijk voelbaar en erg ongemakkelijk", schrijft een student op Twitter.

Een woordvoerder van de universiteit noemde het gedrag van de ex van Ariana Grande teleurstellend. "Het grove taalgebruik van de heer Davidson staat haaks op de waarden die onze universiteit belangrijk vindt. Dit event was bedoeld om de studenten te verwelkomen voor het nieuwe studiejaar, dat door zijn uitbarsting helaas een hele andere kant opging."