Patrick Stewart speelt opnieuw mee in 'Star Trek'

De Britse acteur Patrick Stewart maakt zijn opwachting als kapitein Jean-Luc Picard in 'Star Trek'. Binnenkort volgt een nieuwe tv-reeks van de populaire ninetiesserie, en daarin speelt Stewart verrassend genoeg opnieuw mee.
door
eline.vandenbroucke
Leestijd 1 min.

De 78-jarige acteur speelde zeven seizoenen lang mee in 'Star Trek'. Hij stuurde het ruimteschip de Enterprise aan in de reeks. Hij speelde ook mee in films van de Star Trek, onder meer in 'Generations', 'First contact', 'Insurrection' en 'Nemesis'.

"Onverwacht"

De Brit had helemaal niet verwacht dat hij opnieuw Picard zou spelen. "Een onverwachte maar aangename verrassing", zo reageert hij op sociale media. De nieuwe reeks heeft nog geen titel, maar Stewart "kijkt ernaar uit om samen met het team nog een keer een onverwacht en nieuw verhaal tot leven te brengen".

 

 

It is an unexpected but delightful surprise to find myself excited and invigorated to be returning to Jean-Luc Picard and to explore new dimensions within him. Read my full statement in the photo. #StarTrek @cbsallaccess Photo: @shervinfoto pic.twitter.com/8Ynuj3RBNm

— Patrick Stewart (@SirPatStew) 4 augustus 2018