Patrick Schwarzenegger met de dood bedreigd door Cyrus-fans

door
Roald
Leestijd 1 min.

Patrick Schwarzenegger zit in de problemen.  Schwarzenegger is al enkele maanden samen met popster Miley Cyrus, maar aan die romance lijkt binnenkort een einde te komen. Hij werd namelijk betrapt in een innige omhelzing met een meisje dat niet Miley Cyrus heet. Op zich is dat niet eens zo erg. De relatie wordt ofwel gered ofwel beëindigd en beide sterren gaan hun eigen weg. Maar dat is buiten de fans van Cyrus gerekend.

De diehard fans van de zangeres hebben een aantal serieuze dreigementen naar het adres van Schwarzenegger gestuurd. Zo stond er op social media onder andere te lezen dat Patrick maar beter geen uitje naar Los Angeles plant want "You better run for your life when you come to LA". Een ander vroeg zich af wie er bereid is om Patrick te vermoorden.

Schwarzenegger ontkende dat hij was vreemdgegaan want hij "zou nooit zijn vriendin kwetsen" en het zou gaan om "de vriendin van een van zijn beste vrienden". De excuses vielen echter in dovemansoren. Miley Cyrus heeft zelf nog niet gereageerd op de doodsbedreigingen.