Passagier United Airlines gebeten door schorpioen

Passagier United Airlines gebeten door schorpioen

Richard en Linda Bell, een Canadees koppel, was volgens Global News onderweg naar huis na twee vakantie in Mexico met een vlucht van United Airlines.

Enkele duizenden meters boven de grond viel er plots een schorpioen op het hoofd van Richard. Zijn echtgenote had het beest zien vallen, maar dacht dat het een kreeftje was. Een andere passagier wees de Canadees erop dat hij een gevaarlijk dier op het hoofd had.

Logischerwijs nam Richard de spinachtige van zijn hoofd. Eenmaal de schorpioen op het tafeltje stond, wou de vakantieganger hem nog een oppakken. Maar het beest viel aan en stak Richard. Toen het probeerde ontsnappen, stampte een andere reiziger op de achtpoot.

Gelukkig bleek het geen giftige soort schorpioen te zijn. Eenmaal terug op de begane grond, weigerde Bell dan ook assistentie van de hulpdiensten. De steek vergelijk het met die van een wesp.

De schorpioen was waarschijnlijk een verstekeling in de handbagage van een passagier. United Airlines kan het voorval waarschijnlijk missen als kiespijn. De luchtvaartmaatschappij werd deze week al verguisd nadat een reiziger hardhandig werd aangepakt toen die weigerde zijn plaats af te staan in een overboekte vlucht.