Papa tatoeëert tekeningen zoon op eigen lichaam

Papa tatoeëert tekeningen zoon op eigen lichaam

Het is wat anders. Geen sterretjes, draken of Chinese letters voor Keith Anderson. Deze stoere Canadees besloot om de tekeningen van zijn zoon, Kai, op zijn lichaam te zetten. Het begon allemaal toen Kai vier jaar oud was en zijn eerste tekeningen begon te maken. "De eerste was een madeliefje, die heb ik laten zetten toen Kai nog naar de kleuterklas ging. Dat heeft mij geïnspireerd om zijn naam en huis dat hij zelf heeft getekend te laten tatoeëren."

Hier na besloot Anderson om elk jaar een nieuwe tatoeage te laten zetten, getekend door zijn zoon. "Alles wat je op mijn lichaam ziet is ooit getekend door mijn zoon. De lans op mijn koelkast zal de volgende worden."

Het moment dat zoon Kai een tatoeage gaat laten zetten lijkt niet veraf. "Nu is hij elf jaar, en hij gaat al mee naar de tattooshop. Hij heeft er zelfs aan meegewerkt! Hij houdt hier van. Er is niemand die ik ken die zoiets heeft gedaan, het geeft veel plezier. Wat als er geen plaats meer gaat zijn? Dan zal ik hem moeten vragen om kleiner te beginnen tekenen."

Bewonder de vader-zoon liefde op een wel heel originele manier!

 

De allereerste, het madeliefje

Keith Anderson met tekeningen van zijn zoon op zijn arm

Een zeepaardje, getekend op zesjarige leeftijd door zoon Kai