Pages. Van een kleurrijk reisverslag tot een professioneel document. Onderweg met woorden.

Pages voor iOS is een veelzijdige tekstverwerker die alles in zich heeft om prachtige, prettig leesbare documenten te maken. Je kunt moeiteloos op zowel je Mac als op je iOS-apparaten werken. En zonder problemen samenwerken met mensen die Microsoft Word gebruiken.

Krachtige creatieve tools.

Gewoon schrijven wordt creatief schrijven.

Vertel je verhaal in woord en beeld, en het is altijd goed. Stel lettertypen, stijlen en spatiëring in. Pak er dan een foto bij, en sleep, schuif, verklein, vergroot, of verwijder de achtergrond. En voeg er misschien zelfs een interactieve grafiek aan toe. Pages is complete tekstverwerkingssoftware waarmee je zorgt dat elk document heerlijk wegleest.

Helder concept.

Werkt vanaf het eerste woord.

Pages biedt alles wat je nodig hebt om perfecte documenten te maken. De software is opnieuw ontworpen om alle tools op de juiste plek te zetten. Pages is bovendien geoptimaliseerd voor Multi?Touch, zodat je op intuïtieve wijze je vormgeving kunt kiezen en met een paar simpele vingerbewegingen lettertypen, stijlen en afbeeldingen kunt aanpassen. En omdat Pages is ontworpen voor de 64-bits verwerkingskracht van iOS 7, werkt alles razendsnel.

Slimme teksttools.

Alles om de puntjes op de i te zetten.

De grammatica controleren. Het aantal woorden tellen. De wijzigingen tijdens verschillende revisies bijhouden. En het is allemaal heel eenvoudig. Terwijl de functies bijzonder geavanceerd zijn.

iCloud.

Al je documenten. Al je aanpassingen. Op al je apparaten.

Dankzij iCloud kun je je documenten op elk apparaat aanmaken en bewerken. Waar en wanneer je maar wilt. iCloud werkt ook de bestanden op al je Apple apparaten bij, ongeacht waar je ze hebt aangemaakt of aangepast. En aangezien Pages je werk automatisch tussentijds opslaat, wordt het ook overal bewaard. Nu kun je dus schrijven waar je maar wilt. Zonder bang te zijn ook maar één letter te kwijt te raken.

Makkelijk delen.

Laat wat meer van je horen.

Met Pages wordt informatie uitwisselen en samenwerken net zo makkelijk als schrijven. Je hoeft alleen maar op de Deel-knop te tikken om je bestand door te sturen. Of deel een link met je hele team, al je vrienden of de mensen die je volgen. Hierdoor werken je collega's niet allemaal met verschillende versies die continu veranderen, maar zit iedereen op één lijn.

Microsoft Word-vriendelijk.

Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft Word gebruikt? Pages maakt dat voor beide partijen makkelijker. Je kunt Pages-documenten namelijk bewaren als Word-bestand. Of een Word-document in Pages importeren en bewerken. De meestgebruikte Word-functies worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook als je niet dezelfde software gebruikt.