Overvolle ziekenboeg loopt stilaan leeg

Overvolle ziekenboeg loopt stilaan leeg

Daags na de ietwat teleurstellende 1-1 tegen Finland kregen de veldspelers die in de basis begonnen rust van bondscoach Marc Wilmots. De overige internationals werkten in de voormiddag een open training af in de Cristal Arena, die bijgewoond werd door een flinke horde fans. Even daarvoor poseerde de voltallige selectie voor de officiële ploegfoto.

Dembélé is fit

Ook Moussa Dembélé was van de partij op training. De middenvelder van Tottenham viel afgelopen weekend uit in het oefenduel tegen Zwitserland, maar is ondertussen alweer helemaal fit. Hij verliet wel vroegtijdig de training, maar dat was louter uit voorzorg. Ook Radja Nainggolan (foto links) is helemaal verlost van de spierscheur die hem belette om in deze voorbereidingscampagne tot dusver in actie te komen. De speler van AS Roma trainde voluit mee en wordt zondag in de basis verwacht wanneer de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion hun derde en laatste oefenpot afwerken tegen Noorwegen. De aftrap is al om 18u.

Zorgenkind Meunier

De enige international waar nog vraagtekens achter staan is zo Thomas Meunier. De rechtsachter van Club Brugge heeft nog altijd last van een spierscheur en bleef gisteren andermaal binnen, net als de basisspelers tegen Finland. Voor hem komt de wedstrijd tegen Noorwegen waarschijnlijk te vroeg. Dinsdag stapt de Belgische selectie het vliegtuig op richting Bordeaux.