Overstroming houdt drinkebroers niet tegen

Overstroming houdt drinkebroers niet tegen

De overstromingen in Yorkshire zorgen ervoor dat heel wat zaken hun deuren gesloten houden. John Kelly en Steve Holt, die de Kirkstall Bridge Inn runnen, lieten zich echter niet doen. Zij waren zondag naar goede gewoonte open, ondanks dat de Aire uit zijn oevers trad en hun terras blank zette.

Aan Buzzfeed liet het duo weten dat ze "zich behoorlijk ergerden aan het onattente karakter van de rivier." Daarop besloten ze hun terras terug te winnen door hun biertje buiten te drinken. Daarnaast stelden ze op Twitter dat die "waterige schoft zich van hun terras moest verwijderen."

Toen Holt en Kelly begonnen met hun opstand tegen de rivier, kwam het water nog tot aan hun knieën. Uiteindelijk zaten ze tot hun middel in het water. Pas nadat de vrouw van Steve hen op hun nummer had gezet, besloten de heren er de brui aan te geven en terug te keren naar de droogte in de pub.

Can we all establish that the pub near where I live has flooded and there's 2 guys drinking a pint like nouts wrong pic.twitter.com/bjvbQn8iSZ

— Marlsberg (@MarleyAJMegeary) 15 november 2015

Nevermind the weather- @Kirkstallbridge beer garden is open!! Cheers ?? pic.twitter.com/sHmQP9h6XZ

— leedsbeerfest (@leedsbeer) 15 november 2015

Get out of our beer garden you watery bastard! (Business as usual inside) pic.twitter.com/a0ogrO9v8B

— Kirkstall Bridge Inn (@Kirkstallbridge) 15 november 2015