Overlijden Christophe Lambrecht - "Rust zacht, lieve vriend"

Bij de openbare omroep VRT en zijn radiozender Studio Brussel wordt verslagen gereageerd op het plotse overlijden van presentator Christophe Lambrecht. "Rust zacht, lieve vriend", zo staat in een bericht van Studio Brussel op de microblogsite Twitter. "Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van onze Christophe Lambrecht. Hij werd 48 jaar. We kunnen dit nieuws echt niet vatten. We wensen zijn familie, zijn vrienden en al zijn trouwe luisteraars alle sterkte toe. Rust zacht, lieve vriend." Zo luidt het volledige bericht van de radiozender waarop Lambrecht in de voormiddag het programma "Music@Work" presenteerde.

De VRT laat weten "enorm geschrokken" te zijn "door het plotse overlijden van onze collega Christophe Lambrecht. Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden en de collega's van @stubru".

Ook van bij de commerciële zender VTM, waar Christophe Lambrecht nog voor werkte, wordt er medeleven betuigd. "Veel sterkte aan familie en naasten van Christophe Lambrecht. Ook veel moed aan onze concullega's van @stubru en @VRT", tweet Sara Vercauteren, de woordvoerster van Medialaan-de Persgroep Publishing. Dat is het moederbedrijf van onder meer VTM.

bron: Belga