Overheid werft jongeren aan om te feesten (en te controleren)

Overheid werft jongeren aan om te feesten (en te controleren)

Het FAVV is namelijk op zoek naar twaalf jonge controleurs die zullen toezien op het naleven van het rookverbod en het verbod op de verkoop van alcohol aan minderjarigen. Dat is een job die je uiteraard niet vanachter een bureautje in Brussel kan uitvoeren. Nee, deze controleurs moeten undercover cafés en fuiven afschuimen, op zoek naar overtreders.

Sterker nog, volgens de vacature vul je je tijd grotendeels zelf in. Weliswaar is er een teamleider die je helpt om je doelstellingen te halen en ondersteuning geeft. Verder moet je een paar keer per maand afzakken naar het hoofdkantoor in Brussel, maar voor de rest ben je vrij om zelf te bepalen hoe je je doelstellingen haalt.

De job houdt natuurlijk wel in dat je 's nachts of in het weekend werkt, maar daarvoor word je natuurlijk vergoed. Bovenop een aantrekkelijk startersloon krijg je nog een pak extralegale voordelen, zoals een kilometervergoeding, een laptop en printer, hospitalisatieverzekering ... 26 verlofdagen, betaalde vakantie tussen kerst en nieuw en 12 extra recuperatiedagen als je de doelstellingen haalt zijn de kers op de taart.

Wie zich professioneel in het nachtleven wil storten kan terecht op www.health.belgium.be 

Foto Pixabay