Outsource je berichten in je relatie met deze app

Outsource je berichten in je relatie met deze app

Afgelopen weekend werd de BroApp gelanceerd op de Play Store. De BroApp is een applicatie voor je smartphone waarmee je het sturen van lieve berichtjes automatiseert.

Wanneer je de applicatie voor de eerste keer opstart, vraagt het naar het nummer van je vriendin. Nadien kan je een paar lieve berichtjes programmeren of je kan kiezen uit voorgeprogrammeerde lieve woordjes. De applicatie vraagt ook om het wifi-netwerk van je vriendin kenbaar te maken, zodat je geen berichtjes stuurt terwijl je bij haar thuis bent. Je kan tijdstippen instellen waarop de applicatie de berichtjes moet sturen.

Als jij en je vriendin onlangs contact hebben gehad, dan weet de applicatie dat er niet direct een bericht gestuurd moet worden. Er zit dus heel wat werk in, zodat de man meer tijd kan doorbrengen met zijn maten of  'bros'.

Volgens de makers zit er ook een slot op de applicatie. Wanneer de nieuwsgierige vriendin BroApp probeert te openen, krijgt ze een lijst met cadeau's die haar vriendje voor haar wil kopen, in plaats van de voorgeprogrammeerde berichtjes.

http://www.youtube.com/watch?v=O_2zr5EYbDk

BroApp kost 1,49 euro in de Play Store. De versie voor iPhone komt binnenkort.