Originele verjaardagswensen waarmee je de jarige echt verrast!

Originele verjaardagswensen waarmee je de jarige echt verrast!

Is er iemand uit je omgeving jarig? Stuur hem of haar een prachtige verjaardagskaart met een originele tekst erop. Met Smartphoto kun je bijvoorbeeld een leuke verjaardagskaart online laten drukken met een gepersonaliseerde foto. Zo kun je de verjaardagswensen helemaal op je eigen manier overbrengen. Weet je alleen niet zo goed welke tekst je het beste kunt gebruiken? Lees dan hier verder, ontdek de vele mogelijkheden en laat je inspireren.

Profiteer t.e.m. 31/12/2015 van de exclusieve Metro-korting bij Smartphoto: -25% op alles en gratis verzending vanaf 20 euro! Bestel snel de origineelste fotogeschenken en -decoraties met actiecode METROXMAS via www.smartphoto.be/nl/metro.

Leuke verjaardagswensen die laten lachen

Een verjaardag is voor veel mensen een leuke aangelegenheid, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Sommigen vinden het helemaal niet leuk om ouder te worden en er weer een jaartje bij op te moeten tellen. Een verjaardagswens met humor past daarom heel erg goed om de jarige een beetje op te vrolijken. Juist door het ouder worden in perspectief te plaatsen, kan er ook heerlijk om gelachen worden. Zet er met de kaarten van Smartphoto ook een grappige foto van jezelf of de jarige op en maak het plaatje helemaal compleet. Een paar voorbeelden voor een grappige wens zijn:

 • "Ik steun je in deze zware en sportieve beproeving om alle kaarsen uit te blazen. Gelukkige verjaardag en… op jouw gezondheid!"
 • "Men begint te merken dat men ouder wordt als de kaarsjes zwaarder wegen dan de taart. Gelukkige verjaardag!"
 • "Niet veel vrouwen vertellen hun leeftijd en niet veel mannen gedragen zich ernaar."
 • "Je mag alles van me weten, behalve mijn leeftijd!"
 • "Men weet dat men begint ouder te worden als men een kaart ontvangt geschreven in ZEER GROTE LETTERS. Gelukkige verjaardag!

Een mooi citaat op het verjaardskaartje

Een andere manier om een gelukkige verjaardag te wensen is met behulp van een passend citaat. Dit kan bijvoorbeeld een quote zijn van een beroemd persoon of van een bekendheid van vroeger, zoals Einstein, Marylin Monroe of Plato. Citaten zijn vooral geschikt voor volwassenen die de persoon van de quote kennen. Je kunt het extra leuk maken door er een afbeelding van die persoon bij te laten drukken. Laat je inspireren door de volgende citaten:

 • "Het duurde een lange tijd om jong te worden." – Pablo Picasso
 • "De beste manier om de verjaardag van je vrouw te onthouden is deze één keer vergeten." – Herbert Prochnow
 • "Het is jammer dat er te weinig tijd is tussen wanneer men te jong is en wanneer dat men te oud is." - Charles de Montesquieu. Jij zit er precies tussenin, geniet er maximaal van! Gelukkige verjaardag! 

Echte wijsheden door wijze mensen

Een verjaardag is een tijd om terug te kijken naar wat je het afgelopen jaar hebt gedaan en de wensen voor de toekomst uit te spreken. Kortom, het is een tijd van reflectie. Je kunt met een mooie verjaardagskaart van Smartphoto een wijsheid naar een belangrijke andere toesturen. Deze wensen worden vaak gebruikt om jongeren iets mee te geven voor hun toekomst. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze wijsheden:

 • "Geniet elke dag, van de grote en de kleine dingen. Ik wens je nog heel veel geluk en vele jaren toe. Gelukkige verjaardag!"
 • "Ouderdom werkt hetzelfde als alle andere dingen. Begin er vroeg aan om er een succes van te maken."
 • "Het gaat niet om het aantal jaren in je leven, maar het leven in je jaren. Geniet ervan!"
 • "Leeftijd  heeft geen belang als je de jaren goed hebt geleefd,  en in dat opzicht ben ik zeker dat jij er goed van profiteert! Ga vooral door met jou te amuseren, van het leven te genieten, startend met zo meteen het smullen van een lekkere grote taart!!"

Een leuke tekst voor de verjaardag zelf

Wellicht heb je een uitnodiging op een kaartje voor de verjaardag zelf gekregen? Dan is het erg leuk om een kaartje terug te sturen die over deze bijzondere dag gaat. Hiermee heb je niet alleen een originele manier te pakken om te laten weten dat je kunt komen, maar kun je meteen een leuke eigen verjaardagswens meesturen. Vergeet er niet een mooie, passende foto bij op te laten drukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van één van de volgende uitspraken:

 • "Ik kom graag op je feestje. En niet alleen maar voor de taart! … Er is toch wel taart, hè?"
 • "We gaan je verjaardag goed vieren! Ik hoop alleen dat ik het de volgende dag nog kan herinneren…"
 • "Ik hoop dat je verjaardagsfeest net zo leuk wordt als jij!"

Verjaardagswensen voor elke leeftijd

Ben je specifiek op zoek naar een verjaardagstekst voor een kind, een 20-, 30-, 40-, 50-, 60- of misschien wel 100-jarige? Bekijk dan zeker eens deze blogpost met heel wat inspiratie voor een geschikte verjaardagsboodschap voor elke leeftijd!

Zoals je kunt zien, zijn er heel veel verschillende mogelijkheden voor een originele en leuke verjaardagskaart die je online gemakkelijk kunt bestellen. Het hangt uiteraard van de jarige af welk soort boodschap het beste past. Met Smartphoto kun je die kaarten bestellen die op jouw wensen aansluiten en zo de ideale wens versturen.