Oprah brengt diepvriespizza's op de markt

Oprah brengt diepvriespizza's op de markt

Talkshowhost Oprah Winfrey werkte samen met Kraft Heinz voor haar eigen pizza's: de O, That's Good! Frozen Pizza. Dat verklapt ze aan het Amerikaanse magazine PEOPLE. De pizza's zijn een toevoeging aan haar voedsellijn, die ook al soep en bijgerechten omvat.

Bloemkoolbodem

Je kan straks kiezen uit vier verschillende smaken, waar het hartje van menig pizzaliefhebber echt wel harder van gaat kloppen: Five Cheese, Uncured Pepperoni, Supreme Pizza en Fire Roasted Veggie Pizza. Het verschil met een 'normale' pizza is dat iedere variant een bodem heeft die voor een derde gemaakt is van bloemkool en magere mozzarella, en dat zonder kunstmatige toevoegingen.

.@KraftHeinzCo and @Oprah Winfrey Collaborate on 'O, That's Good!' Frozen Pizza https://t.co/YW46m5Pix1 pic.twitter.com/tVN1FudbMh

— Project NOSH (@ProjectNOSH) August 22, 2018

Winfrey heeft met de ontwikkelaars samengezeten en geproefd tot zowel de korst als de verschillende groenten en kazen precies goed op elkaar waren afgestemd. "Ik kan je eerlijk vertellen: ik heb zo'n beetje alle versies van pizza's met pepers geproefd die er op de wereld bestaan", zegt ze.

"Pizza wins"

"Het heeft heel wat vallen en opstaan gekost om de korst precies goed te krijgen", vertelt Winfrey verder in het magazine. Het feit dat de pizza's 'mager' zijn, is niet zo gek; Oprah is investeerder in Weight Watchers. Ze legt uit waarom ze het belangrijk vindt om ook pizza in haar voedsellijn op te nemen: "Er is ruimte voor pizza in mijn leven, in ieders leven, maar je moet wel het juiste evenwicht houden."

Bet y'all didn't know I had hidden pizza talents! Been taste testing a lot of pizza's to get this just right. The crust is made with a twist of cauliflower but if I hadn't told ya you'd never know. #OThatsGood pic.twitter.com/4m2W74VE22

— Oprah Winfrey (@Oprah) August 22, 2018

Met vrienden sprak ze over pizza's in haar eigen voedingslijn. ,"We hadden het over het favoriete voedsel van Amerikanen. Zijn dat hotdogs, hamburgers of is het pizza? In elke groep waar ik ooit dit gesprek mee had, was de uitkomst pizza. Pizza wins."

De pizza's zijn (nog) niet te koop in België, maar we zijn alvast benieuwd.

Bron: Metro Nederland