Ophef in 'Big Brother': deze deelnemer stapt vrijwillig uit het spel

Ophef in 'Big Brother': deze deelnemer stapt vrijwillig uit het spel

In de laatste uitzending van 'Big Brother' zagen we dat Theo Sijtzema (54) naar de dagboekkamer geroepen werd. Hij kreeg een waarschuwing voor grof taalgebruik en aanstootgevend gedrag. De Nederlandse brulboei had eerder al aangegeven dat hij zich verveelde. Nu lijkt de waarschuwing de druppel te veel te zijn geweest.

Onvoldoende eten

Deze ochtend was te zien hoe hij zelf naar de dagboekkamer ging met de vraag om het huis te verlaten. Hij gaf aan dat er te weinig gebeurde en dat er niet genoeg eten in voorraad was. De Nederlander werd daardoor eigen zeggen doodongelukkig. Iets voor tien uur kreeg Theo groen licht voor z'n vertrek. Een half uur later was hij al weg.

 

Hij is weg #BigBrotherbenl #BigBrother2021 #bigbrother sorry voor geluid kinderfilmpje op achtergrond pic.twitter.com/GtJlKk3dSx

— Bigbrotherfan (@brother_fan1) January 14, 2021

Vanavond is het tijd voor de tweede liveshow met eliminatie van 'Big Brother'. Het is nog niet duidelijk of die eliminatie zoals gepland kan doorgaan. Er zal alvast heel wat hoop zijn tevoorschijn getoverd bij zowel Els als René, die zich in de gevarenzone bevinden.