Op zoek naar een hondje? Adopteer een van deze trouwe viervoeters

Op zoek naar een hondje? Adopteer een van deze trouwe viervoeters

ADELA (refnr 14018)

Ik ben Adela en een schitterende Pointer! Ik ben superlief met mensen en word graag geknuffeld, zonder opdringerig te zijn. Binnen ben ik heel rustig, maar buiten in de tuin word ik heel actief. Ik ga ook graag wandelen, maar best aangelijnd, want dan komt mijn jachtinstinct naar boven en vergeet ik alles om mij heen. Om dezelfde reden heb ik ook best geen kleine hondjes, poezen of kippen als huisgenoten. Eigenlijk ben ik het liefst alleen met mijn baasje(s), aan wie ik dan al mijn liefde kwijt kan. Je kan met mij komen kennismaken in mijn opvanggezin in Zedelgem.

CENOBIO (refnr 14522)

Ik ben Cenobio. Mijn leventje bestaat uit spelen, slapen en knuffelen. Ik ben super sociaal en aanhankelijk en kan met alle mensen en dieren overweg. Kortom, ik ben een tof ventje !! Ik heb Podenco bloed, wat inhoudt dat ik intelligent en een beetje eigenwijs ben, en dat ik dagelijks beweging zal nodig hebben. Ik zal ook mijn baasje(s) adoreren en een geweldige huisgenoot zijn!

LOCO (refnr 14565)

Mijn naam is Loco, en ik ben een doorzettertje! Ik werd door toeristen als piepjonge pup gevonden langs de kant van de weg. Ik was nog zo klein. Het was heel nipt, soms dachten mijn verzorgers dat ik het niet zou halen, maar tadaa, het is me gelukt! Ik ben een maf, klein pupje, vol van levensvreugde. Wie bezorgt me een fijne thuis?

 

 

Interesse in Adela, Cenobio of Loco, of in één van de andere SHIN-hondjes? Stuur een mail naar adopties@ace-charity.org of bel naar 0474 19 10 75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Een medische check-up, vaccinatie, sterilisatie (honden vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht van de hond vanuit Spanje zijn inbegrepen in die prijs.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) via shin.be