Op Temptation Island wordt volop gekust

Op Temptation Island wordt volop gekust

De koppels zijn over de helft van de ultieme relatietest, maar na het kampvuur uit de vorige aflevering loopt de twijfel heel hoog op. Jefferson neemt meer risico's bij Natasja, die een sluw spelletje speelt. Ondertussen houdt zijn vriendin Lize voet bij stuk: ze gaat weer met Ken op date.

Foto VIJF

Ook Herbert kiest opnieuw voor Saartje als zijn date en dat zal hem zuur opbreken als zijn vriendin Jolien daarachter komt. Zij gaat voor een date met verleider Levi, maar houdt zich eerder afzijdig. "Ik heb er moeite mee als iemand te dicht komt", legt ze uit.

Niels wilde het na het kampvuur rustiger aan doen en houdt zich daar ook aan. Voor Rosanna was het vorige keer game over en daarom zint ze op wraak. Samen met Alex gaat ze op date, maar toch dwalen haar gedachten af naar Niels.

Gevoelens

Op hun beurt bewijzen Merijn en Lisa nogmaals dat hun relatie overeind blijft. Hij wil het enkel vriendschappelijk houden met verleidster Pommeline, terwijl zijn vriendin met twee mannen op date gaat.

Maar het sprookje van het koppel is niet van lange duur. 's Avonds glipt Lisa weg met Karim naar de badkamer, omdat ze denkt dat ze niet meer gefilmd wordt. Rosanna, Niels en Pommeline hebben het moeilijk om het droog te houden. De verleidster heeft gevoelens ontwikkeld voor Merijn en die worden sterker met de dag.

Tijdens een feest op het vrouwenresort twijfelt temptation Ken of hij Lize zal kussen, maar plots grijpt Jolien in. De lesbische vermoedens van haar vriend Herbert kunnen kloppen, want zijn vriendin draait deelneemster Lize een flinke tong in het zwembad.