Op National Hug Day geeft iedereen elkaar een knuffel

Op National Hug Day geeft iedereen elkaar een knuffel

Het is vandaag geen officiële feestdag maar het is wel een bijzondere dag. Op National Hug Day geeft iedereen elkaar een knuffel.  De uitgelezen kans voor gezworen vijanden om de stijdbijl neer te leggen en elkaar eens goed vast te pakken. Metrotime.be zocht de perfecte knuffelpartners voor u uit.

Charles Michel had afgelopen weekend nog een oorlogsverklaring uitgestuurd naar Bart De Wever, alles kan meteen vergeven en vergeten zijn dankzij een goede knuffel.

 

 

 

 

 

 

 

 

En de nieuwste aanwinst van Wolfsburg, Kevin De Bruyne heeft minder goede herinneringen aan Thibaut Courtois omdat de doelman van onze Duivels alles pakt, zelfs de vriendin van Kevin bleek niet veilig voor zijn handen.  Zou een knuffel niet op zijn plaats zijn?

 

Valérie Trierweiler, officieel nog altijd de vriendin van de Franse president heeft het ziekenhuis verlaten waar ze was opgenomen nadat ze op de hoogte was gebracht van de uitstap van manlief met actrice Julie Gayet. Een knuffel om alles goed te maken?

En nu de Amerikaanse president naar Begië komt en onze koning en premier mag omarmen, kan hij het evengoed bijleggen met zijn partner in Noord-Korea.