Op deze manier kan je toch nog je nieuwjaarswensen tot bij je geliefden brengen

Op deze manier kan je toch nog je nieuwjaarswensen tot bij je geliefden brengen

Volgens een survey van Telenet worstelt de Belg deze feestdagen het sterkst met het gemis van hun ouders (35%) en vrienden (24%). Eén op de vijf tilt vooral zwaar aan het feit dat we dit jaar onze nieuwjaarswensen niet kunnen overbrengen. De jaarlijkse nieuwjaarsbrief van de kleinkinderen is zo Belgisch als frietjes met stoofvlees, zo blijkt. Zeven op de tien Belgen heeft bovendien nog geen manier gevonden om dit gemis op te vangen.

Telenet Wensmobiel

De Telenet Wensmobiel zal daarom begin januari Vlaanderen en Brussel doorkruisen om jouw videokaart met nieuwjaarswensen tot bij de deur van je geliefden te brengen. Telenet hoopt zo een lichtpuntje van verbondenheid te brengen in deze donkere dagen. Voor een aantal gelukkigen komt daar nog wat extra holiday magic bij te pas: hun oma/papa/beste vriendin zal verrast worden door een bezoekje - op veilige afstand - van Evi Hanssen, die de wensen persoonlijk overdraagt.

"Normaal gaan we op tweede kerstdag eten bij mijn ouders met de hele familie, en dat is dan een gezellige bende van zo'n 30 man, allemaal samen aan tafel”, vertelt de presentatrice. "Prachtige momenten die ik heel hard ga missen. Ik ben dan ook absoluut fan van dit initiatief van Telenet en blij dat ik de mensen toch een hart onder de riem zal kunnen steken na de donkerste dagen van 2020."

Neem jouw videoboodschap op via www.telenetvideowens.be.