Op deze manier kan bekende discotheek hipste BV's lokken

Op deze manier kan bekende discotheek hipste BV's lokken

Louis Talpe, Jonas Van Geel, Nathalie Meskens, Danira Boukhriss en Astrid Coppens zijn graag geziene gasten in The Villa. De discotheek pakt ook graag uit met het bezoek van de bekende Vlamingen. Maar, zo schrijft Dag Allemaal, de blikvangers komen niet gratis afgezakt naar het noorden van Antwerpen.

Gratis drank en eigen VIP-tafel

De BV's zouden voor een acte de présence van enkele uren zo'n 1.000 euro kunnen verdienen. Bij dat bezoek hoort ook gratis drank en een tafel in de VIP-ruimte. Andere bezoekers van de discotheek betalen aan de inkom minstens 10 euro. Al is The Villa zeker niet de enige club die zo aan haar pr werkt.

The Villa kiest ook niet zomaar BV's uit. "De discotheek speelt in op de actualiteit en kiest enkel voor namen die op dat moment op belangstelling kunnen rekenen", meldt Dag Allemaal. Als het lijkt alsof de bekende gezichten uit eigen initiatief naar daar afzakken, overtuigt dat ook andere mensen om in de discotheek te gaan feesten. "Zo'n avond brengt gemakkelijk meer dan het tienvoudige op", klinkt het.

Eigenaar spreekt betaling tegen

Zelf ontkent de discotheek dat het 1.000 euro betaalt om BV's op visite te krijgen. Op instagram postte Vincent Van Trier, eigenaar van The Villa, een foto van hem en Jani Kazaltzis. Daarbij schrijft hij: "Voor 1.000 euro kan je al eens een foto vragen #fakenews."

Voor 1000€ kunde al is ne foto vragen.. ?? @dag_allemaal #fakenews #komkommertijd

A post shared by Vincent Van Trier (@vinnievinyevici) on