Ook Miguel Wiels stapt uit K3

Ook Miguel Wiels stapt uit K3

“Dankjewel aan alle 7 de K3'tjes. Dankjewel Studio 100. En dankjewel publiek voor een fantastische ride die 23 jaar lang duurde”, aldus Wiels bij een hele reeks foto's uit de oude doos. De componist schrijft al sinds 1998 liedjes voor Karen, Kristel en Kathleen, en daarna Josje, Klaasje, Marthe en Hanne. Hij was daarnaast ook actief voor Samson & Gert.

Gert Verhulst zwaait zijn componist uit met een bedanking. “We willen Miguel graag bedanken voor de onvergetelijke jaren die we samen hebben beleefd en wensen hem veel succes bij alles wat hij onderneemt”, reageert Verhulst. De nieuwe K3-nummers zullen voortaan van Alain Vande Putte en Peter Gillis komen. “Alain, Peter en ik hebben alvast enorm veel zin om samen te werken aan nieuwe K3-muziek."

Tripje naar Zuid-Afrika?

Ex-K3'tje Kathleen reageerde ook al snel onder de Instagrampost van Wiels: “Hey Mickey, niets dan mooie herinneringen aan onze tijd in de studio en op het podium”, schreef ze. Ze nodigde hem meteen ook uit om haar te bezoeken. “Nu heb je misschien tijd om eens met het gezinnetje naar Zuid-Afrika te komen?”