Ook de vrouwen geven toe aan hun lusten in Temptation Island

Ook de vrouwen geven toe aan hun lusten in Temptation Island

Vrijgezel Ken beloofde het al van bij het begin, en we moeten hem gelijk geven: het negende seizoen van Temptation Island is zonder twijfel het meest pikante ooit. In de negende aflevering konden ook de vrouwen hun gevoelens niet meer in bedwang houden.

Na het bekijken van de beelden van hun bedriegende partners, laten de meisjes 's avonds alle remmen los op het feestje. Volgens hen is het gedrag van hun vriendjes onverantwoord en hebben zij niets verkeerds gedaan. Nochtans werd Lisa al meermaals betrapt op sneaky gedrag wanneer ze dacht dat de camera niet draaide, zoals blijkt uit dit fragment.

De meest opvallende uitschuiver was waarschijnlijk de kus van Rosanna met Alex. Zij was nochtans de enige die positieve beelden van haar vriendje Niels kreeg. Ondanks zijn liefdesverklaring op camera, dook Rosanna in de armen van verleider Alex en brachten ze de nacht samen door.

Rosanna was niet de enige die een fout beging tijdens het wilde feestje. Lisa liet zich verleiden door Giuseppe, brave Jolien kust met Karim en Lize geeft toe aan de spanning die zich al wekenlang opbouwde tussen haar en Ken. Er kwam niet alleen een kus, maar ook in bed ging het er heftig aan toe.

Op het manneneiland hadden de jongens nog geen spijt van hun daden. "Zij leeft daar ook als Beyoncé in haar resort. Dan ben ik Jay Z", verklaarde Merijn zijn plotse losbandigheid. Hij verdween achter de badkamerdeur met verleidster Pommeline. Hetzelfde scenario was te zien in de kamer van Herbert, waar Saartje te gast was. De jongens besloten dan ook om hun ultieme temptation mee te nemen op de dreamdate. Enkel Niels speelt het safe en vraagt Bo mee uit.