Onze tips voor het weekend

De zomervakantie is bijna halfweg en de zomersfeer bereikt dit weekend een climax. Allereerst is er uiteraard Tomorrowland, maar Metro en Cultuurnet Vlaanderen verzamelden voor u nog enkele andere tips.
door
Jelle
Leestijd 1 min.

VRIJDAG 24 JULI

Klankfest

Gent - Gentse Feesten-klassieker 10 Days Off is niet meer. Klankfest verzamelt nu de beste Gentse clubs en partyconcepten in Vooruit. Dit weekend ontvangt het dancefestival opeenvolgend Democrazy, Hindu Nights en Decadance.

(foto Keoma Zec)

VRIJDAG 24 JULI

Sfinks Mixed

Boechout - Sinds het populaire festival Sfinks Mixed gratis werd, kent zijn succes geen grenzen meer. Net zoals de muziek: artiesten en groepen uit de hele wereld vinden wonder boven wonder hun weg naar deze schitterende uithoek.

(foto Peter De Voecht)

 

ZATERDAG 25 JULI

Brussel Bad

Brussel - Voor een partijtje Beach Soccer hoef je niet in Copacabana te zitten: Brussel Bad stelt op zaterdag en zondag haar stadsstrand open voor voetballustigen. Wie het ondertussen betreurt dat er in het kanaal niet kan gezwommen worden, kan zich het hele weekend aanmelden voor een duikinitiatie in de duiktank.

(foto Aude Vanlathem)

 

ZATERDAG 25 JULI

Moods

Brugge - De wind van het Cactusfestival is nauwelijks gaan liggen, of daar dient zich alweer een ander stadsfeest aan: Moods. Na de Nederlandstalige openingsavond op vrijdag met Flip Kowlier en Roosbeef is het vandaag de beurt aan de Argentijnse rockende tangoband Orquesta Típica Fernández Fierro.

(foto Moods Brugge)

ZONDAG 26 JULI

Piknik Musik

Kessel-Lo - De graspartijen van het Provinciaal Domein (omslagfoto, Tim Sallé) verdwijnen zondag onder kleurrijke dekentjes. Voor wat het piknik-gedeelte betreft, neem je een mandje met lekkers mee of vul je je bord bij de foodtrucks en de eetkraampjes. Het Musik-gedeelte is in handen van enkele zomerse platenridders.