Ontspanning voor onderweg

Ontspanning voor onderweg

1.Een uitje richting zon, zee en strand

Vakantie en vrijheid zijn voor jou synoniemen. Het begrip tijd is op reis oneindig rekbaar, wat overdag resulteert in lange luier- en surfsessies, 's avonds in een uitgebreid dansfestijn. Jouw ideale reisgezel is een compacte koffer op wieltjes. Het statementpiece van deze vakantie is een sexy cut-outbikini, die je extra verleidelijk maakt met een laagje Lancaster. Omdat grote camera's niet handig zijn, opteer je voor een wegwerpexemplaar dat je onbewaakt durft achter te laten. Het boek in jouw tas schrijf je grotendeels zelf: ‘A line a day', een soort dagboek waar je elke dag samenvat met één krachtige zin. En ja, dat mag ook een telefoonnummer zijn.

2.Een trektocht door de bergen

Reizen is voor jou ontsnappen van alles en - bijna – iedereen. Naast een handvol vrienden, vormen je waterdichte rugzak en stevige stapschoenen je steun en toeverlaat onderweg. Je rekent op de avontuurlijke frisse geur van Marc Jacobs om zweetluchtjes te onderdrukken en op je compacte systeemcamera om je avonturen onderweg haarscherp vast te leggen. Bij het licht van de ondergaande zon droom je weg bij het boek ‘Overleven op de K2' van de Nederlandse bergbeklimmer Wilco Van Rooijen, die het relaas van zijn hachelijke expeditie op de meest dodelijke berg ter wereld uit de doeken doet. Kwestie van die blaren op je voet tijdig in perspectief te plaatsen.

3.Een snelle citytrip

Stilstaan en bezinnen is niets voor jou, zelfs niet op vakantie. Een nieuwe stad betekent voor jou een nieuwe reeks indrukken, die je gedetailleerd vastlegt met de groothoeklens voor op je smartphonecamera. 's Avonds kom je tot rust met je ‘Collage & Keep', dagboek, waar je alle toegangsticketjes, leuke ontmoetingen en rare gedachtesprongen bundelt. Voordat je na een verlengd weekend met je praktische valies terug op het vliegtuig stapt, stop je nog even in de taxfreeshop voor een flesje DKNY Women Summer om ook thuis dat zomerse gevoel ook thuis vast te houden.

4.Een wekenlange roadtrip

Impulsiviteit is jouw handelsmerk en dat komt ook in je vakanties tot uiting. Je doet niets liever dan je koffer volladen om naar de noorderzon te verdwijnen. Dankzij je ruime kofferbak hoef je jezelf op vestimentair vlak geen beperkingen op te leggen. Dat leuke retrohemd of die fancy jurk? Meenemen, je weet nooit waar je onderweg belandt! Al die avonturen worden minutieus vastgelegd met je spiegelreflex, die je zonder enige schroom overal mee naartoe zeult. 's Avonds duik je nog even in bed met je grote voorbeeld Jack Kerouac, in de hoop dat jouw roadtrip even legendarisch wordt. Dat benadruk je ook met je parfumkeuze, je vertrouwde ‘Lady Million' van Paco Rabanne.µ

Door Mare Hotterbeekx