Ontmoet nieuwe mensen zonder jezelf bloot te geven dankzij Puzme

Ontmoet nieuwe mensen zonder jezelf bloot te geven dankzij Puzme

Maak kennis met Puzme, een app van Belgische makelij die focust op details in plaats van het volledige plaatje. Puzme maakt komaf met de gekende profielfoto. Mensen voeren al sinds het ontstaan van Facebook en online datingsites debatten over de ideale profielfoto. PuzMe is echter de eerste dating app die de profielfoto eruit gooit.

Het concept is eenvoudig. Je maakt een foto een detail dat je wil delen van jezelf. Dat kan een foto van je ogen zijn of je tattoo, maar dat kan even goed de kaft van je favoriete boek of je huisdier zijn. Het kleine detail is al wat jouw person vertegenwoordigt op de applicatie.

Wat is het nut daar van? Volgens de makers van PuzMe biedt het een unieke mogelijkheid om jezelf discreet te introduceren.

Elke avond ontvang je een persoonlijk rapport waarin details van andere mensen worden onthuld die gedurende de dag jouw pad hebben gekruist op de app. Vervolgens kun je iemand uitdagen waarbij je de andere uitdaagt om telkens een ander detail te fotograferen en door te sturen. Net zolang tot jullie beiden alle puzzelstukje in handen hebben.

Puzme is op dit moment alleen maar beschikbaar voor mensen die een uitnodiging ontvangen, maar zal na de testfase beschikbaar zijn voor alle Android en iOS-apparaten.