Onmisbare tips voor de perfecte bioscoopdate

Onmisbare tips voor de perfecte bioscoopdate

Choose your film wisely

Zie je in deze date je toekomstige wederhelft? Kies dan een mooie titel waar jullie na afloop nog uren over kunnen praten. Is deze date een toevallige fling in wiens zachte lippen je bovenmatig geïnteresseerd bent? Ga dan voor een nietszeggende Hollywood-kraker.

Snacks

Nog voordat de film begint 1-0 voor staan? Serveer je date zijn of haar favoriete snack. Zorg dat je weet of je te maken hebt met een M&M's-fetisjist of popcorn-knabbelaar en sla dan doelgericht in.

Creëer privacy

Je hebt natuurlijk geen zin in een losgeslagen schoolklas of lief gezinnetje naast je. Privacy creëer je zeer effectief door even wat popcorn op de stoelen naast je te strooien. Andere bioscoopgangers zullen de stoelen naast je mijden als de pest.

Skip de trailers

Zit je dan lekker met je oogappeltje naar reclame en trailers te kijken. Zo'n overdaad aan kil kapitalisme doet jullie prille romance natuurlijk geen goed. Kom daarom +/- 13 minuten te laat binnen, dan is het reclamegeweld geluwd en start de film waarvoor jullie hier zijn.

Neem de romantiek mee naar binnen

Behalve dat charmante, rode pluche is een bioscoop niet per se een toonbeeld van hartstocht en romantiek. Zet zelf de toon en smokkel sfeerverlichting, een dekentje of cocktailglazen mee naar binnen. Andere stelletjes om jullie heen zullen hun oersaaie date betreuren.

Horror werkt altijd

Daar zit je date dan diep weggedoken in de bioscoopstoel, huiverend en zacht snikkend omdat IT een jeugdtrauma aan uit de hand gelopen kinderfeestjes omhooghaalt. Is er dan niemand in de zaal om hem/haar te troosten?!