"Ondankbare" zoon krijgt rekening van 26.000 euro van zijn moeder

"Ondankbare" zoon krijgt rekening van 26.000 euro van zijn moeder

Kevin (niet zijn echte naam) woont samen met zijn vriendin al ruim een jaar bij zijn ouders. Op die manier kon het jonge koppel sparen voor een eigen huis. Maar na een ruzie was de maat vol voor Julie (ook niet haar echte naam) en schotelde ze haar "ondankbare zoon" een factuur voor.

Ze rekende hem niet alleen kosten aan voor het gebruik van water, elektriciteit, internet en televisie, maar ook de ziekteverzekering en schoonmaakkosten moest hij betalen. Daarnaast moest Kevin ook 1.000 dollar neertellen omdat hij zich als een "klootzak gedroeg die de steun van zijn moeder niet apprecieerde". In totaal werd de zoon een bedrag gepresenteerd van 39.254,17 Canadese dollar, oftewel 26.711,52 euro.

Eind goed al goed, want Julies actie heeft haar vruchten afgeworpen. Op Reddit schrijft Kevin dat hij zich "wel degelijk als een eikel gedroeg en geen flauw benul had hoeveel de dagelijkse rekeningen kosten".

Uiteindelijk moet hij de rekening ook niet betalen. "Daar ging het niet om. Ik wil gewoon wat meer respect en waardering krijgen voor wat ik allemaal voor hem doe en betaal", aldus Julie. En dat begrijpt Kevin nu, zegt hij. "Ik zal waarschijnlijk nog twee jaar moeten sparen, maar ik wil zo snel mogelijk op mijn eigen benen staan."

Foto Pexels