OEPS. TikTokker zet per ongeluk verkeerde tatoeage (video)

OEPS. TikTokker zet per ongeluk verkeerde tatoeage (video)

Je kunt gaan voor de naam of geboortedatum van je nakomelingen, maar je kan ook voor iets veel persoonlijkers gaan. Zo kan je een tekening van je kind laten tatoeëren. Met het kunstwerk van je zoon of dochter kun je altijd opscheppen en zo word je je leven lang herinnerd aan die zoete kindertijd. Maar dan moet je wel de juiste tekening laten vereeuwigen door de tattoo artist.

Zinloze tatoeages

Op TikTok vroeg gebruiker @pigeonsandfries naar de kunstwerken op de lichamen van volgers. En dan vooral of mensen hun meest 'zinloze' tatoeages. Je weet wel, die dansende banaan die je liet zetten toen je op vakantie was in Zuid-Spanje, initialen van vroegere geliefdes of de tribal op je onderrug omdat het destijds zo hip was.

TikTokker @th3victorygarden besloot te reageren met het kunstwerk op de binnenkant van haar linker bovenarm. In de video rolt ze haar mouw naar boven en laat ze de tekening van haar zoon zien. Althans, dat dacht ze toen ze de tekening op haar arm liet zetten. Op de video is een kleurig kunstwerk te zien van iets wat op een spook tussen de palmbomen lijkt.

"Vriendje van mijn zoon"

Enigszins beschaamd zegt de eigenaresse van de inkt: "Het vriendje van mijn zoon heeft dit getekend." Dan laat ze een kleine stilte vallen. "Ik dacht dat mijn zoon dit had getekend." Wellicht zit er een glansrijke carrière in voor de echte kunstenaar. Of de niet-zo-trotse drager van de tatoeage binnenkort een afspraak heeft voor een zogenoemde cover up, waardoor je de tatoeage niet meer herkend, is niet bekend.