Oeps. Aap steelt smartphone en maakt er selfies mee

Oeps. Aap steelt smartphone en maakt er selfies mee

De 20-jarige Zackrydz Rodzi vond enkel het foedraal van zijn gsm terug. Het toestel zelf bleek gestolen, toen hij wakker werd. De student dacht eerst aan een menselijke dief, maar er waren geen inbraaksporen te vinden, zo zei hij aan de BBC.

 

Something yang korang takkan jumpa setiap abad. Semalam pagi tido bangun bangun tengahari phone hilang. Cari cari satu rumah geledah sana sini semua takde then last last jumpa casing phone je tinggal bawah katil tapi phonenya takde. Sambung bawah. pic.twitter.com/0x54giujnY

— z (@Zackrydz) September 13, 2020

Palmboom

Zackrydz belde dan maar naar zijn smartphone en ontdekte dat die enkele meters verderop afging. Het toestel lag onder een palmboom. Toen de student naar de foto- en videogalerij van het het toestel ging kijken zag hij een reeks selfies en een filmpje van een aap. Op een bepaald ogenblik piept de gsm in de mond van de aap. Dat was het moment waarop de aap het gevonden voorwerp probeerde op te eten. Maar dat lukte dus niet.

De student postte de video en foto's van de aap op het internet en die gingen meteen viraal. Hoe de aap was binnengeraakt in de woning is nog steeds niet duidelijk.