Noorse brandweer moet onfortuinlijke redder uit wc-pot bevrijden

Noorse brandweer moet onfortuinlijke redder uit wc-pot bevrijden

Een maat van Cato Berntsen Larsen liet zijn telefoon vallen in een openbaar toilet. Die wc-pot lijkt meer op een festivaltoilet dan de porseleinen troon die in de badkamer staat. De telefoon en alle uitwerpselen komen vallen in een reservoir, dat één keer per jaar wordt leeggemaakt. Toch offerde Larsen zich op om het toestel uit de shit te halen.

Geen goede keuze, want vlak nadat de 20-jarige Noor tot aan zijn dijen in de drek stond, werd hij ziek en kwam hij vast te zitten. "Ik panikeerde omdat ik niet van kleine ruimte houd. Het was het goorste dat ik ooit meegemaakt heb. Er zaten zelfs dieren beneden", getuigt de onfortuinlijke man aan VG. "Ik was smal genoeg om erin te springen, maar niet smal genoeg om eruit te komen", aldus de toiletduiker.

De brandweer moest ter plaatse komen en heeft het toilet vernietigd zodat ze de jonge snaak uit het reservoir konden vissen. Vervolgens werd Larsen naar de spoedafdeling gebracht, waar zijn wonden verzorgd werden en hij antibiotica kreeg toegediend. Tot overmaat van ramp is hij er niet in geslaagd om de telefoon terug te halen.

Stuck in public toilet tank for one hour. https://t.co/DM359tv2UV pic.twitter.com/WmvkHXhWfZ

— VG (@vgnett) 26 augustus 2016

Foto Pixabay