Noor ronselt Belgische studenten voor datingwebsite voor sugardaddy's

Noor ronselt Belgische studenten voor datingwebsite voor sugardaddy's

“Student zijn is niet goedkoop. De huidige generatie vindt het niet erg om op een andere manier financieel gesteund te worden”, staat er op de website.

Ouderwets

“Ach, je mag dat ouderwets vinden”, zegt Vedal aan Het Nieuwsblad. “Maar ik kan je tal van studies voorleggen: dat is nu eenmaal hoe het er in de wereld aan toe gaat.”

De Noor spreekt niet van een escorteservice. “We brengen enkel mensen met elkaar in contact. Misschien zoeken die studentes een rijpe man, voor een ernstig gesprek? En misschien willen die mannen gewoon iemand om hen te vergezellen op zakenreis? Als er dan seks van komt... Wie zijn wij om dat te verhinderen?”

79,95 euro per maand

De sugardaddy's, oudere en vooral rijkere mannen, kunnen zich gratis inschrijven, maar moeten maandelijks tot 79,95 euro betalen om de vrouwen een bericht te kunnen sturen.

Volgens Vedal hebben op enkele weken tijd al 2.700 studentes zich ingeschreven in vijf Europese landen.

Niet welkom

Om nog extra vrouwen te lokken, start Vedal een promotiecampagne in universiteiten en hogescholen. Die zijn daar niet over te spreken.  Zowel de VUB als de KU Leuven lieten al weten dat het bedrijf geen toestemming zal krijgen om campagne te voeren.