Nooit meer wachten voor koffie dankzij nieuwe app

Nooit meer wachten voor koffie dankzij nieuwe app

Wachten voor een kopje koffie is een ritueel dat de meeste werkende mensen elke dag doen. Soms kan de wachtrij zo lang zijn dat je een trein mist of je te laat op je werk komt, maar dankzij een nieuwe, slimme betalingsapp, kan dat probleem binnenkort iets uit het verleden zijn.

The Square app vertelt barista's in jouw buurt namelijk wanneer je komt, dankzij de GPS van jouw telefoon. Je kan jouw favoriete koffie op voorhand bestellen en dankzij de opgeslagen creditcardgegevens kan de app ook automatisch betalen.

Het bedrijf zegt dat de app dus perfect is voor pendelaars. "Je hebt je per ongeluk overslapen en bent aan de late kant, dan is wachten bij je favoriete koffieshop geen optie. Maar je wil je vaste ochtenritueel ook niet overslaan.  Vanaf nu kun je dankzij Square App je bestelling al doorgeven wanneer je in de buurt bent en toch genieten van je koffie want wachten en betalen hoeft niet meer."

De firma is een proefperiode gestart bij koffieshops in New York en San Francisco. Het bedrijf hoopt de app uit te breiden naar andere winkels en wellicht ook naar andere landen.