Nieuwslezer Kevin Major verlaat VRT en maakt opvallende carrièreswitch

Nieuwslezer Kevin Major verlaat VRT en maakt opvallende carrièreswitch

De 40-jarige journalist werkte bijna 22 jaar bij de openbare omroep. Hij begon zijn VRT-carrière in 1998 bij Studio Brussel en groeide later door naar VRT NWS als anker van de radio-journaals bij Donna, MNM en Studio Brussel. Hij was ook reporter voor het journaal. In 2009 werd Major verkozen tot beste radionieuwslezer van 2008.

Dj-carrière verder uitbouwen

Major heeft zijn werk bij de VRT jarenlang gecombineerd als deejay onder de artiestennaam Major K. Hij maakte zelf ook twee dancenummers: ‘Mosquito' (2012) en ‘Pizzy' (2013). Na zijn ontslag bij de VRT wil hij zich meer toeleggen op zijn muzikaal talent. Zo wil hij zijn platenlabel 'Flash Forward Presents' uitbouwen, gaat hij ook zelf meer muziek maken en wil hij bovendien verder groeien in zijn dj-carrière. Verder gaat hij ook op zelfstandige basis met zijn stem aan de slag en zal hij presentaties voor zijn rekening nemen.

Dankbaar

“Nu ga ik mij helemaal op mijn andere passies storten. Ik blik met heel veel dankbaarheid en plezier terug op mijn tijd bij de VRT. Ik ga het huis en vele collega's missen. Voor mij is het moment is aangebroken om een bladzijde om te draaien en ik wens de VRT een lange toekomst toe”, klinkt het.

https://www.youtube.com/watch?v=OLRPeUzQcio