Nieuwe vorm van speeddaten: speed-duetting

Nieuwe vorm van speeddaten: speed-duetting

Vaak willen mensen niet speeddaten omdat ze denken dat ze dan wanhopig overkomen, maar er is niets mis mee. Sommigen vinden het zelfs beschamend om in het openbaar met onbekenden te spreken om te zien of je al dan niet een klik voelt met elkaar. Maar nu kan je speeddaten combineren met zingen. Karaokesite Lucky Voice en de datingapplicatie Bumble hebben samengewerkt aan het nieuwe concept: speed-duetting.

Aparte hokjes

Hoe gaat het in zijn werk? Vrouwen worden in aparte hokjes gezet en dan moeten mannen voor hun zingen. Als een dame het gezang goed vindt, moet ze zelf beginnen zingen voor de man, vooraleer het potentiële koppel samen een duet mag brengen. Na tien minuten gaat de heer door naar het volgende hokje.

14 euro voor ticket

Je kan er ook verkleedkleren kopen, zodat de ervaring nog leuker zal worden. Na alle duetten moeten de participanten een naam opschrijven. Als er een klik is, zal Lucky Voice ervoor zorgen dat je via mail contact met elkaar kan opnemen.

Via Design My Night kan je voor 12 pond (ongeveer 14 euro) een ticket kopen om eens aan speed-duetting te doen. Je kan momenteel wel enkel in het Verenigd Koninkrijk speed-duetten, maar het zal zijn weg naar hier wel vinden.