Nieuwe Miss België is pilote in spe

Nieuwe Miss België is pilote in spe

Op de erelijst volgt Flor Pua de Brugse Romanie Schotte op, die vorig jaar met het felbegeerde kroontje aan de haal ging. In het Plopsaland Theatre in De Panne was het deze keer de beurt aan een pilote in spe.

Vliegacademie

De nieuwe Miss België studeert namelijk aan de vliegacademie en droomt ervan om aan de slag te gaan bij luchtvaartmaatschappij Emirates. Haar roots liggen in de Filipijnen, maar haar ouders leerden elkaar in België kennen.

Belga / L. Dieffembacq

"Het is alsof ik droom", glunderde Flor Pua meteen na de verkiezing. "Ik ben zo ontzettend blij. Ik wil België het komende jaar vooral uitdragen als een echte Belgische ambassadrice.»

Nevenprijzen

Er werden naaste de hoofdprijs ook nog heel wat nevenprijzen uitgedeeld. Zo werd Didem Celebi uit Wezenbeek-Oppem verkozen tot Miss Social Media. De titel van Miss Talent ging naar Aloysi Desnouck. Laura Smeyers uit Kappele-op-den-Bos mocht huiswaarts met de titel Miss Sport. Miss Sympathy werd gedeeld tussen Daphné Fanon uit Tohogne en Alycia Vandenabeele uit Deerlijk. Miss Model werd Zoé Brunet, ook al eerste eredame dus, en Dhenia Covens werd tot slot verkozen tot Miss Beach.

Lees ook: Schoonzus van Louis Talpe is nieuwe Miss België

Meest gelezen
 1. evathumb

  Eva Daeleman deelt eerlijke foto: «Niet te strak of te bloot»

 2. jorneythumb

  Jørney uit ‘Ex on the Beach’ onthult EINDELIJK naam van pasgeboren kindje

 3. wolkenthumb

  Vrouw maakt foto van ‘wolken’, maar niets is wat het lijkt: «Ik ben zo dom!»

 4. behathumb

  TikTokster lovend over goedkope beha van Primark: «Alsof ik een borstvergroting heb gehad» (video)

 5. mat-napo-qqyIX177sY0-unsplash

  Geen hogere kans op hartaandoeningen bij mRNA-vaccins