Nieuwe datingtrend is gemaakt voor die-hards met veel geld

Nieuwe datingtrend is gemaakt voor die-hards met veel geld

In de film 'The Great Gatsby' speelt Leonardo DiCaprio het personage Jay Gatsby. Hij is eigenlijk van arme komaf maar creëert een mythisch en vooral rijk personage om de aandacht te trekken van Daisy. Anno 2018 bestaat Gatsby vooral online. Model Mathilde Dods blies de term nieuw leven in en wijdde er zelfs een artikel aan, nadat ze toegaf dat ook zij aan de trend meedeed. "Wanneer je als millennial iemand Gatsbyt, post je een video of foto op social media in hoop de aandacht te trekken van je crush."Hoe weelderiger de content, hoe hoger het Gatsby gehalte."

Veel geld en moeite 

De trend kost veel geld en moeite. Er bestaat ook gewoon een veel simpeler alternatief. Je stuurt gewoon naar de persoon die je leuk vindt een berichtje om een keer iets te gaan drinken. Maar als dit geen optie is: hier zijn nog een paar andere datingtrends met voor je opgesomd.

Stashen: Je bent al een tijdje aan het daten en alles lijkt erop dat je in een serieuze relatie zit. Maar dan kom je tot de conclusie dat je nog nooit iemand van zijn familie en vrienden hebt ontmoet. Dan ben je waarschijnlijk het slachtoffer van stashing. Hij verstopt je voor zijn naasten.

Orbiting: Een ex is een ex, maar toch is hij toch nog in je leven aanwezig via sociale media. Hij liket alles op je Facebook en Instagram. Hij reageert op alle posts. Hoewel jullie geen relatie meer hebben, geeft hij je wel dat gevoel.

Benching: Je hebt een paar mensen in je leven die je wel interessant lijken en je date hun allemaal. Je wil alle opties openhouden dus je parkeert er eentje even tot je weet wie de meest geschikte is.