Nieuwe app laat zien wat je typt wanneer je het typt

Nieuwe app laat zien wat je typt wanneer je het typt

Sms'en of via een messaging-app berichten sturen, geeft ons de mogelijkheid onze woorden zorgvuldig te kiezen, om onze reacties en fouten aan te passen, waardoor de eerlijkheid van een gesprek vaak verdwijnt. Maar nu is er een nieuwe messaging-app die elke letter die je typt in real-time naar de ontvanger zendt waardoor fouten verbergen of tekst deleten om iets anders te zeggen niet meer kan.

Beam Messenger is het dichtst bij de authentieke verbale conversatie dat je kan vinden. Gebruikers in een gesprek zien elke toetsaanslag die gebeurt waardoor er een nieuw niveau van intimiteit en transparantie wordt gecreëerd aan tekstberichten.

Naast het weergeven van de getypte letters in real-time, regelt de app ook berichten volgens het ogenblik dat ze verzonden worden. Als jouw vriend dus aan het typen is, maar jij typt en verzendt iets voor zijn bericht eigenlijk af is, komt jouw tekst gewoon tussen het gesprek te staan. Dat benadert hoe het is om iemand echt te onderbreken of er iets uit te flappen tijdens een verbaal gesprek.

De app is momenteel gratis en beschikbaar op Android-apparaten. De versie voor iOS is voor ongeveer 65% klaar en er komt ook een PC-versie. De verschillende platforms kunnen ook berichten naar elkaar sturen.