Nieuw seksspeeltje praat met jou

Nieuw seksspeeltje praat met jou

Er is nu echter ook concurrentie van vibrators. Vibease heeft namelijk een vibrator ontwikkeld in de vorm van lipstick vol met artificiële intelligentie, waarmee je ook kan praten terwijl je in de 'mood' geraakt.

Het werkt door je vragen te stellen als 'wil je een massage' en door je instructies te laten geven. De producenten zeggen dat de Vibease je 'fantasieën tot leven zal brengen' en je 'innerlijke gloed' zal herstellen.

De vorm is speciaal zo gekozen om discreet te zijn, en je niet voor gênante situaties te stellen wanneer iemand het tegenkomt. Het is bovendien zeer makkelijk te hanteren. Met je stem kan je de vibraties harder of zachter laten worden.

Naast geile conversaties met je voeren, kan je de kleine vibrator via een smartphone ook met je favoriete audioboeken synchroniseren. Zo kan je naar stomende passages uit 'Vijftig Tinten Grijs' luisteren terwijl je de intensiteit omhoog laat gaan naargelang wat er in het boek gebeurt.

Je kan je partner er ook bij betrekken

Anno 2018 kunnen partners ook nog hun nut hebben in het bereiken van een orgasme, zelfs als ze ver weg zijn. Via de 'remote control function' op een app die de partner dan moet downloaden, kan hij/zij trillingen jouw kant uitsturen.

Via de app kan je ook rechtstreeks berichtjes sturen naar je partner. Andere troeven van de Vibease zijn de waterbestandigheid en de standaard USB-poort voor op te laden.