Nieuw op Tinder? Met dit soort foto's scoor je altijd

Nieuw op Tinder? Met dit soort foto's scoor je altijd

Glimlach, maar overdrijf niet

Met een subtiele glimlach kan je nooit fout gaan, maar overdrijf hier vooral niet mee. Probeer te zoeken naar een balans tussen glamoureus en girl next door. Wat ook altijd helpt is om recht in de camera te kijken, dat voelt een pak persoonlijker.

Dieren doen het altijd goed

Sta je met een schattige hond of kat op de foto? Dan is de kans groot dat de andere persoon jou dezelfde positieve eigenschappen zal toedichten. Een extra pluspunt: jullie hebben al meteen een goed gespreksonderwerp.

De groepsfoto als geheime wapen

De groepsfoto is het geheime wapen waarmee je kan bewijzen dat je geen creep bent én over een normaal sociaal leven beschikt. Wat wil je nog meer? Vergeet gewoon niet om duidelijk aan te geven waar jij op de foto staat.

Voeg een vleugje avontuur toe

Heb je een berg beklommen, ben je een weekje gaan surfen of ga je graag op verkenning in eigen land? Wees niet bang om dat ook te laten zien via de foto's op je profiel. Zo onthul je gelijk al bepaalde aspecten van je persoonlijkheid.

Iedereen houdt van eten

Het kan nooit kwaad om een foto van jezelf te tonen met daarop een van je lievelingsgerechten. Zo weet die andere persoon gelijk waar hij of zij je op kan trakteren bij jullie eerste date. Twee vliegen in één klap.