Nieuw album Beyoncé is echt, maar de gelekte tracklist niet

Nieuw album Beyoncé is echt, maar de gelekte tracklist niet

Nu de poging van Beyoncé om opnieuw een album uit het niets uit te brengen, misging, besloot de popster om gewoon te bevestigen dat er een nieuw album onderweg is.

In het weekend begonnen er geruchten te circuleren dat Beyoncé een nieuw album zou uitbrengen. Iemand plaatste een lijst op Twitter met de tracklist en beweerde dat het album op 14 november in de iTunesstore beschikbaar zou zijn en op 25 november fysiek te vinden zou zijn in de winkel.

De persoon achter de Twitter-account moest later toegeven dat de tracklist nep was, maar na wat graven ontdekten anderen dat er een vier-disc Platinum Edition van Beyoncé op Amazon en bol.com te vinden was.

Daar stonden drie nieuwe songs op, Cherry, Donk en Partition (Remix) die waren ingeschreven onder de naam van Beyoncé bij ASCAP, een firma die zich bezighoudt met muzikaal auteursrecht, waardoor de speculaties nog verder warden aangewakkerd.

Uiteindelijk bevestigde Beyoncé het bestaan van de BEYONCE Platinum Edition Box Set. De set zal twee cd/dvd's met de nieuwe nummers 7/11 en Ring Off en nog vier nieuwe remixes bevatten. Je vindt er ook het orginele album van liedjes en muziekvideo's, een live dvd van de Mrs. Carter Show World Tour, fotoboekjes en een 2015 Beyoncé kalender.

Het album zal op 24 november uitkomen, wat normal samenviel met het nieuwe album van Nicki Minaj. Zij stelde echter haar releasedatum uit tot ergens in december.