Nicki Minaj zoekt de liefde bij veroordeelde verkrachter

Nicki Minaj zoekt de liefde bij veroordeelde verkrachter

Volgens Hollwyood Life is zijn naam Kenneth Petty, nickname Zoo. Nicki heeft een lange geschiedenis met de 40-jarige man. Ze viel het eerst voor hem toen ze een tiener was - en ze vindt dat hij veranderd is sinds zijn veroordeling.

In zijn jonge jaren werd hij veroordeeld voor verkrachting van een zestienjarig meisje. Nog voor dat gebeurde, was hij één van Nicki's eerste liefdes in Queens, New York. En onder het motto 'oude liefde roest niet', zijn de twee nu twintig jaren later opnieuw een stel.

Vele fans reageren ontzet op de berichten. Zo laat iemand weten op Instagram: "De siliconen hebben haar hersenen aangetast". Een andere fan schrijft: "Verdomme Nicki. Wees veilig."

Volledige context

Op roddelwebsite TMZ staat te lezen Nicki begrijpt dat Kenneth een onrustig verleden heeft gehad, maar ervan overtuigd is dat hij volwassen is geworden sinds zijn tijd in de gevangenis. Nicki gelooft in tweede kansen en heeft vertrouwen dat hij goed voor haar zal zijn.

Petty werd in april 1995 veroordeeld voor verkrachting, toen hij en zijn slachtoffer beiden zestien jaar oud waren. Bronnen in de buurt van Nicki zeggen dat Kenneth met het slachtoffer verkering had - en haar moeder de aanklacht had ingediend omdat ze hem niet goedkeurde.

Volgens TMZ hebben Nicki en Kenneth nog steeds een geweldige chemie. Een anonieme bron vertelde hen dat ze op een wolk leeft sinds ze de romance nieuw leven in blies. Andere vrienden van Nicki zeiden zelfs dat ze Nicki in geen jaren zo gelukkig hebben geweten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

You know da phkn vybez ???? #QGTM

Een bericht gedeeld door Barbie® (@nickiminaj) op