Nicki Minaj dient geen klacht in tegen Cardi B na catfight

Nicki Minaj dient geen klacht in tegen Cardi B na catfight

De rapsters kregen het aan de stok met elkaar tijdens een feest van Harper's Bazaar. De aanleiding voor de ruzie zouden enkele giftige opmerkingen over Cardi's dochter geweest zijn. Tijdens het gevecht gooide Cardi B nog een schoen naar haar rivaal, zij kwam er dan weer vanaf met een gescheurde jurk en een bult op haar hoofd. Nicki Minaj was alvast niet on de indruk van het vooral. Zij bleef al die tijd foto's posten van zichzelf. In een verklaring aan TMZ laat ze ook weten dat ze geen klacht zal indienen.

Laster 

De woede van Cardi lijkt voorlopig nog niet bekoeld. In een oorlogsverklaring op Instagram post ze de feiten van tijdens het feest en spreekt ze haar rivale ook rechtstreeks aan over de laster die ze zou verkopen. "Ik heb heel veel laten passeren. Ik liet je over me liegen. Ik liet je achter mijn rug om roddelen. Je bedreigde zelfs andere artiesten die met mij wilden samenwerken. Ik sprak je hier keer over keer over aan en telkens gaf je het gewoon toe."

"Als je echter over mijn kind begint, als je over mijn vaardigheden als moeder begint, ga je een stap te ver. Ik heb te hard gewerkt om mijn succes door een ander te laten verpesten."